Henkilökunta

Ratsastuksenohjaaja Johanna ”Jossu” Jaakkola, yrittäjä
Rusthollin Ratsastuskoulu Oy

hlokunta_jossu_peppi
Johanna Jaakkola ja Simply The Best JR

Moikka, olen Johanna, syntynyt vuonna 1990, kolmen lapsen äiti ja naimisissa. Olen elänyt ja hengittänyt hevosia 8-vuotiaasta lähtien. Ensimmäinen oma hevoseni suomenhevosruuna Pikkanen tuli minulle ollessani 12-vuotias. Tämä suuri ja suuren sydämen omistanut hevonen on opettanut minulle, mitä kaikkea voi hevosen kanssa tehdä, kuinka monipuolisen eläimen kanssa touhuamme ja mitä on oikeasti eläminen hevosten kanssa.

Johanna Jaakkola ja Unique II

Kilpailen tällä hetkellä kouluratsastuksessa 2 tasolla helppoa A:ta hevosellani Unique II. Esteratsastuksessa olen hypännyt aluetasolla 110 cm nyt jo eläkkeellä olevalla hevosellani Sargassi. Tähän mennessä urani kohokohtiin kuuluu myös suomenpienhevosten estemestaruuskulta vuonna 2006 Ajatuksen Juoksulla.

Kouluratsastuksessa minua valmentaa Liisa Dahl, Isa Hudd, Anna von Wendt ja  Sanna Grönqvist.  Esteillä olen saanut valmentautua monta vuotta myös Veikko Heikkilän ja Jari Sneckin valvovan silmän alla.

Valmistuin ratsastuksenohjaajaksi vuonna 2013 Ypäjän hevosopistolta ja nyt opiskelen Ypäjällä ratsastuksenopettajaksi ja kakkostason valmentajaksi. Pyrin kouluttamaan itseäni koko ajan pidemmälle käymällä mm. opettajien ja ohjaajien täydennyskoulutuksissa. Ratsastusopettajaopinnot ovat tällä hetkellä kesken vammauduttuani vuosi sitten.

Erilaisten hevosten kanssa työskentely on lähellä sydäntäni ja myös suuri voimavara. Olen saanut kasvaa monien erirotuisten ja kokoisten hevosten kanssa ja jokaiselta hevoselta olen saanut oppia paljon, hevosten kouluttamisesta, ratsastamisesta, ratsastuksen opettamisesta ja hevosen käyttäytymisestä.

Mottoni: Jokainen pitämäni tunti on myös minulle oppimisen paikka ja jokaisen oppilaan oppiminen minulle paras palkka.

Toivon että oppilaat saavat kokea meillä oppimisen iloa ja ymmärtävät, että palautetta annetaan aina siksi että kehitytään paremmiksi ratsastajiksi ja hevosihmisiksi.

Kaikille antoisaa ratsastustuntia! =)