Valmennukset

Johanna Jaakkolan koulu-ja  estevalmennuksia kerran kuussa, tarkemmat tiedot kalenterissa ja varaukset numerosta 044-3318114.

Liisa Dahl, kouluvalmentaja, valmentaa myös meillä, tiedustelut suoraan häneltä.

Jari Sneckin estevalmennukset noin joka toinen viikko, tiedustelut numerosta 044-3318114.

Marja Tetri-Rantasen, masterratsastukenopettaja ja ammattivalmentaja, estevalmennukset kerran kuussa. Ajankohdat löytyvät kalenterista ja tiedustelut sekä varaukset numerosta 044-3318114.

Sanna Grönqvist, kouluvalmentaja Saksasta , valmentaa myös meillä, tiedustelut numerosta  044-3318114.

Meeri Simula valmentaa  ja kouluttaa lännenratsastusta ja  maastakäsin työskentelyä myös meillä, tiedustelut numerosta 044-3318114.

Kaikkiin valmennuksiin osallistuminen omalla hevosella tai ratsastuskoulumme vakiotunneilla käyvillä mahdollisuus rusthollin hevoseen.

Koulu- ja esteleirejä kysynnän mukaan sekä erilaisia leirejä loma-aikoina. Tietoja kalenterista tai nettisivuilta leirit ja kurssit-osiosta, lisätiedot ja varaukset numerosta 044-3318114.

Ladies`Night Ride ja Estebrunssi tapahtumia aina kun kalenteriin mahtuu, ryhmille järjestämme tilauksen mukaan. Ratsastus joko omalla tai ratsastuskoulumme hevosella.

Ladies Night Ride-illassa itsenäistä kouluratsastusta koko kentällä tunnelmavalaistuksen ja musiikin kera, Johanna antaa samalla vinkkejä ratsukoille. Ilta päättyy illalliseen.

Estebrunssilla hypätään esteitä osittain itsenäisesti, Johanna on opastamassa ja ohjaamassa liikennettä, tunnin jälkeen tarjolla runsas brunssiaamiainen hyvässä seurassa.

Valmennukset puolilämpimässä upeassa maneesissamme.

Tulevien valmennusten aikataulut löydät kalenterista