Leirikirje 2018

Jaakkolan Rusthollin kesäleirit 2018

Jaakkolan Rustholli on toimiva maatila Nakkilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 1800-luvun rakennukset tuovat pihapiiriin idyllisen tunnelman. Tilan ratsuhevosina on 10 suomenhevosta, 4 puoliveristä, 3 isoa ponia ja 10 shettistä. Lisäksi tilalla on nuori shettis, 2 koiraa, monta kissaa ja kani. Tammikuussa 2016 valmistui uusi, upea puolilämmin maneesi, se on kooltaan 88×26 m. Maneesin terassilla voi viettää aikaa tai vaikka juoda kahvit, kahvinkeitin on yleensä aina päällä :), pop up ravintola Café Unique on auki kisojen ja tapahtumien aikana.

Leirit sisältävät majoituksen joko viihtyisässä, vanhasta hirsisaunasta tehdyssä, leirikämpässä tai uudessa Lepohepo-kontissa. Leiriavustajat yöpyvät samoissa tiloissa. Vuodevaattet ovat talon puolesta, muista oma pyyhe. Sauna lämpiää päivittäin.

Ruokailut ovat tilan päärakennuksessa. Ruokailut ovat 4-5 krt päivässä, riippuen päivän ohjelmasta. Otamme huomioon ruoka-allergiat ja pyrimme saamaan kaikille samantasoista kotiruokaa. Muistathan ilmoittaa mahdollisista allergioista.

Tilan keskipihalla on vapaa-ajanviettopaikka mm. trampoliini, grilli, pöytäryhmä+pelejä sekä lasten leikkipaikka keinuineen. Leiriin kuuluu retki meren rantaan Yyterin sannoille tai vaellusreittimme varrelle metsäalueelle. Päivä voi vaihdella koska haemme säiden osalta sopivimman päivän. Yleensä menemme Yyteriin,mutta erittäin huonojen sääolosuhteiden sattuessa suuntaamme metsän siimekseen.  Mukana rannalla 2-4 ratsua, metsäpäivänä 4-6. Siellä kaikki pääsevät taitojensa puitteissa nauttimaan vauhdin hurmasta sopivalla askellajilla. Pidätämme itsellämme oikeuden perua Yyterin reissu säiden takia. Viikolla viemme leiriläiset uimaan paikalliselle uimapaikalle, mutta säävarauksin.

Ratsastusta leireillä on 2h/pv, viimeisenä päivänä leirikisat ruusukkeineen ja leirivalokuva.  Leirillä on mahdollista harjoitella myös katrilliohjelma, joka esitetään perjantain kisojen jälkeen. Leirillä hoidetaan paljon hevosia, opitaan päivittäisten töiden tekoa, hevosen perushoitoa ja varustehuoltoa. Käytännön töiden ohella on teoriahetkiä. Leiriavustajat huolehtivat kesäleirien vapaa-ajan ohjelmasta, heille voi myös ehdottaa asioita, mitä haluatte tehdä. Leirille voi osallistua myös omalla hevosella.

Tarkemman viikko-ohjelman saat leirille tulessasi, se on suuntaa-antava ja voi muovautua leirin aikana.

Tallillamme on vastuuvakuutus leiriläisiä varten, joten tarkistathan oman tapaturmavakuutuksesi. Lainaamme kypäriä ja turvaliivejä, molemmat pakollisia alaikäisillä ratsastajilla tallillamme.

Unohdettuja tavaroita palautamme postitse 10 € hintaan. Tee siis lista mukana olleista tavaroista, että muistat ottaa kaikki mukaan lähtiessäsi. Otathan yhdet ”huonommat” vaatteet mukaan mahdollista leirikastetta varten.

Leirille mahtuu 12 leiriläistä ja leiri järjestyy, jos 6 osallistujaa. Alaikäraja on noin 7-v.

HUOM! Leirille saavutaan sunnuntaina klo 18 jälkeen. Tuloiltana on iltapala klo 21.00.

Leiri päättyy perjantaina iltapäivällä noin klo 15.00-16.00.

Alle 12-vuotiaiden, yli 12-vuotiaiden ja aikuisten leirit maksavat 470 €, varausmaksu 200 €. Perheleirien hinta kahdelta on 770 €, varausmaksu 370 €. Teholeirin hinta on 550 €, varausmaksu 240 €. Päiväleirien hinnat ovat 190 € / 3 pv ja 70 € / 1 pv,  varausmaksut 80 € / 3 pv ja 40 € / 1 pv.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Eijan sähköpostiin:   eija@jaakkolanrustholli.fi

Tietoja ilmoittautumisesta

Ilmoittaudu leirille sähköpostiviestillä, ei tekstiviestillä. Alaikäisten on ilmoittauduttava vanhempien toimesta. Kerro nimesi, ikä, osoite, ratsastuskokemus, sairaudet sekä allergiat, jotka on huomioitava sekä vanhempien puhelinnumero. Tiedot ovat luottamuksellisia.

Kun olet laittanut sähköpostiin kyselyn paikasta ja saanut vahvistuksen, että leirille mahtuu, lähetämme sinulle laskun, jolla maksetaan sekä varausmaksu että loppumaksu. Leiripaikkasi on varattu, kun varausmaksu näkyy tilillä. Muista maksaessasi käyttää viitettä molemmissa erissä! Molemmat erät mieluiten suoraan tilille ei käteisenä.

Varausmaksua ei palauteta. Peruutukset on tehtävä kaksi viikkoa ennen leiriä, sen jälkeen peruutetusta tai peruuttamattomasta leiristä ilman lääkärintodistusta lähetämme laskun.

Mukaan otettavia varusteita

  • korolliset ratsastukseen sopivat jalkineet tai kahdet ja kumisaappaat Yyteriä varten.
  • ratsastusvaatteet ja varusteet, muista huonommat vaatteet mahdolliseen leirikasteeseen 🙂
  • peseytymisvälineet
  • tarvitsemasi lääkkeet
  • pyyhe ja uimapuku
  • ilmojen mukaan varusteita, lämpimiä vaatteita, sadevaatteet ym.
  • voit ottaa mukaan omia eväitä haluttaessa. Tallilla on myös oma kioski. Toivomme kuitenkin jotain rajaa karkkimäärissä.
  • runsaasti iloista mieltä ja reipasta asennetta